Cita prèvia al: 93 885 17 93
Plaça Major 7-8, 1er, 2a, 08500 Vic (Bcn)

PREGUNTES FREQÜENTS

 • Em sagnen les genives al respatllar-me le dents. Per què i què he de fer?

  El sagnat de les genives és el signe més evident de la Gingivitis (inflamació de les genives) que generalment està associat a l'acumulació de placa bacteriana i carrall per un raspallat deficient. Una altra raó és el raspallat traumàtic per mala tècnica o ús d'un raspall inadequat. Davant d'aquesta situació s'ha d'acudir a l'odontòleg perquè determini la causa exacta del problema. Si és per acumulació de placa i carrall l'odontòleg realitzarà la seva eliminació i tractarà la inflamació, juntament amb una educació al pacient en la tècnica de raspallat adequada.
 • Tinc mal alè. Quina és la causa i que haig de fer?

  El mal alè (halitosi) té causes gastrointestinals i bucals. Dins de les causes bucals, aquestes poden ser variades, sent l'acumulació de placa bacteriana o carrall per tècnica de raspallat defectuosa i la presència de múltiples peces o dents corcats, les més freqüents. Davant d'aquesta situació el més convenient és anar a una cita amb l'odontòleg qui determinarà la causa del problema i oferirà una solució terapèutica.
 • Si estic embarassada, puc ser atesa per un odontòleg?

  L'embaràs provoca canvis en tot l'organisme i dins d'aquest en la cavitat bucal, i és convenient que la pacient acudeixi al Odontòleg perquè aquest l'orienti respecte d'aquests canvis (per exemple el sagnat de genives). En situacions especials s'indicarà una interconsulta amb el ginecòleg qui autoritzarà l'atenció odontològica.
 • És recomanable el tractament de les càries en les dents temporals?

  És imprescindible el tractament de les càries en les dents temporals, no fer-ho té variades seqüeles: Dolor dentari, pèrdua d'espai per a la dentició definitiva, halitosi (mal alè) i infeccions que podrien arribar a comprometre a la dent definitiva en formació. Per tant, la cura a temps de les dents temporals podrà prevenir l'aparició d'altres patologies en el nen.
 • Tinc les dents fosques, es poden aclarir?

  Depenent de l'origen i de les causes del canvi de coloració de les dents és possible blanquejar usant tècniques específiques de gran efectivitat i absolutament indolores.
 • Per què serveixen els implants?

  Els implants óseointegrats constitueixen una nova tècnica que ha revolucionat els tractaments odontològics ampliant d'aquesta manera les alternatives de fer la reposició de peces dentàries perdudes ja sigui en forma fixa o removible amb un alt grau de satisfacció estètica i funcional per al pacient. La tècnica d'implants requereix en forma prèvia d'un estudi clínic-radiogràfic de l'estat ossi dels maxil·lars del pacient on s'instal·laran els implants per poder estudiar i decidir el pla de tractament.
 • Cada quan he d'anar al dentista?

  En casos normals és recomenable fer la revisió un cop l'any. Tot i així l'odontòleg evaluarà cada pacient i decidirà la periodicitat de les revisions.