Cita prèvia al: 93 885 17 93
Plaça Major 7-8, 1er, 2a, 08500 Vic (Bcn)

Carilles de ceràmica

Un somriure perfecte!

Què són les carilles?

Les carilles de ceràmica s'utilitzen en tractaments d'estètica dental per reconstruir un somriure malmès per alguna alteració de color, forma o posició de les dents, permetent al pacient lluir un somriure perfecte. Tenint en compte que l'expressió de la cara és el primer que veu la persona amb qui s'entaula conversa, la col·locació de carilles de ceràmica és un tractament en auge en el sector dental que fins i tot permet al pacient superar la inseguretat que li provoca al somriure.

Com s'aplica?

Una carilla de ceràmica és una làmina més o menys fina que cobreix tota la cara frontal de la dent, adherint-hi mitjançant una determinat tipus de ciment de resina (naturalment no visible externament). En no requerir d'una intervenció complicada ni dolorosa, i en presentar resultats excel·lents, la col·locació de carilles de ceràmica és una tècnica reconstructiva molt demandada entre els tractaments odontològics estètics, sobretot en aquells casos en què la reconstrucció d'un somriure és més complicada.

Avantatges

 • Canvia la forma, color i posició de les dents

  Mitjançant una capa de ceràmica és possible canviar la forma de les dents, el seu color i fins i tot la seva posició.
 • Tractament poc invasiu

  Es tracta d'un tractament poc invasiu ja que, en tractar-se de làmines que s'adhereixen a l'esmalt dental, no és necessari modificar excessivament la forma original de la dent del pacient.
 • Màxima durabilitat

  A diferència de les carilles de resina, les carilles de ceràmica són peces de llarga durada.
 • procés d'adaptació mínim

  Un cop ha cimentat la careta, el pacient pot menjar i parlar amb normalitat, de manera que el procés d'adaptació després del tractament és mínim.
 • Molt higièniques

  A diferència de les peces dentals pròpies, no retenen placa bacteriana, cosa que ajuda a mantenir una salut dental òptima. Això naturalment sempre que el pacient segueixi els consells i indicacions del dentista quant a la seva higiene dental.
 • No hi ha rebiug

  No sol haver rebuig per part del pacient, pel que la seva col · locació és indicada en tot tipus de boques.
Tens cap altre pregunta?